Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)768g1792kcal86.8g3.8g149.8g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 960g1563kcal269g0g53.2g0g
Lihapullat saarioinen320g768kcal48g30.1g48g6.4g
Hapankaali 1600g450kcal17.1g68.8g3g32.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g704g197kcal4.2g41.9g1.4g17.6g
Pekoni, paistettu 320g1648kcal52.6g0g162.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g13580kcal997.2g410.2g842.2g185.2g
Valittu annoskoko6400g6790kcal498.6g205.1g421.1g92.6g
Annoskoko puolitettuna3200g3395kcal249.3g102.6g210.6g46.3g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351