Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1600g6240kcal0g1568g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1600g448kcal9.6g95.2g3.2g40g
Raparperi 1600g539kcal11g88g1.6g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g15031kcal59.2g3582.4g22.4g147.2g
Valittu annoskoko6400g7516kcal29.6g1791.2g11.2g73.6g
Annoskoko puolitettuna3200g3758kcal14.8g895.6g5.6g36.8g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731