Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g162g99kcal21.2g1.8g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1616g533kcal53.3g79.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 582g830kcal72.7g1.7g59.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki323g181kcal27.5g16.2g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3232g11091kcal329.4g2262.6g38.8g113.1g
Voi, 1 tl, 5 g485g3539kcal4.8g4.8g387.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g32546kcal1017.8g4732.6g975g226.2g
Valittu annoskoko6400g16273kcal508.9g2366.3g487.5g113.1g
Annoskoko puolitettuna3200g8137kcal254.5g1183.2g243.8g56.6g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741