Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl3300g4290kcal432.3g9.9g273.9g0g
Pekoni rasvainen 870g3271kcal104.4g0g321.9g0g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oltermanni, perinteinen1150g4140kcal287.5g0g333.5g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)150g1080kcal0.2g0.2g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g26214kcal1681.4g129.2g2103.8g40.8g
Valittu annoskoko6400g13107kcal840.7g64.6g1051.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna3200g6554kcal420.4g32.3g526g10.2g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338