Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1262g1800kcal157.7g3.8g129.3g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki2103g1346kcal231.3g88.3g8.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)42g8.4kcal0g2.7g0g0g
Parmesan formaggio da pasta227g1038kcal90.8g0g74.9g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Manteli 1766g10877kcal424.9g116.6g953.7g127.2g
Rypsiöljy 177g1562kcal0g0g176.6g0g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 294g951kcal85.4g20.6g58.9g90.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 236g1588kcal63.3g16.2g136.6g29g
KauraKuitunen (Hirvelä)244g300kcal17.6g39.3g8g170g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g39057kcal2145.6g600.4g3092.8g833g
Valittu annoskoko6400g19528kcal1072.8g300.2g1546.4g416.5g
Annoskoko puolitettuna3200g9764kcal536.4g150.1g773.2g208.3g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385