Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1775g2532kcal221.8g5.3g181.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g2151g1398kcal256g90.4g6.5g0g
Soijajauho rasvainen 377g1756kcal130g88.5g88.5g44.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 215g695kcal62.4g15.1g43g65.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)215g549kcal35.7g73.4g13.1g64.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 215g1451kcal57.8g14.8g124.8g26.5g
Leivinjauhe 108g189kcal5.6g40.7g0g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen269g1936kcal2.7g2.7g215.1g0g
Oltermanni, perinteinen1076g3872kcal268.9g0g311.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g28756kcal2081.8g661.8g1969.6g404.2g
Valittu annoskoko6400g14378kcal1040.9g330.9g984.8g202.1g
Annoskoko puolitettuna3200g7189kcal520.5g165.5g492.4g101.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603