Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2358g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 236g176kcal30.9g2.6g0.9g16.3g
Sokeri 38g153kcal0g37.7g0g0g
Suola, annos 3g142g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 255g2252kcal0g0g254.7g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)330g1090kcal52.8g171.7g21.8g42.9g
Porkkana 943g308kcal5.8g52.4g1.9g24.1g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)873g3054kcal105.6g564.5g43.6g48g
Hiivaleipävehnäjauho 1226g3996kcal148.7g728.4g34.3g67.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g22058kcal687.6g3114.6g714.4g397.4g
Valittu annoskoko6400g11029kcal343.8g1557.3g357.2g198.7g
Annoskoko puolitettuna3200g5515kcal171.9g778.7g178.6g99.4g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138