Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 726g131kcal4.1g18.2g2.9g5.1g
Porkkana 851g278kcal5.3g47.3g1.7g21.7g
Sipuli (kuorittu)326g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Palsternakka 275g175kcal1.4g32.5g1.1g12.4g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Parsakaali brokkoli 426g149kcal19.7g8.3g1.3g10.6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattimurska 1052g309kcal5.9g55.7g2.1g20g
Kasvisliemikuutio 55g168kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g2751kcal100g395.2g47g159.8g
Valittu annoskoko6400g1375kcal50g197.6g23.5g79.9g
Annoskoko puolitettuna3200g688kcal25g98.8g11.8g40g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820