Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 731g1043kcal91.4g2.2g74.9g0g
Sokeri 665g2698kcal0g663.9g0g0g
Fariinisokeri665g2698kcal0g663.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1595g1340kcal17.5g291.9g6.4g28.7g
Voi 332g2411kcal4g1.3g270.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1662g5701kcal169.3g1163g19.9g58.2g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g213kcal0g52.6g0g0g
Suklaa tumma 665g3433kcal25.9g354g206g35.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g39187kcal619.6g6410.8g1154.8g244.6g
Valittu annoskoko6400g19594kcal309.8g3205.4g577.4g122.3g
Annoskoko puolitettuna3200g9797kcal154.9g1602.7g288.7g61.2g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181