Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2650g1802kcal323.3g103.4g5.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl1325g4876kcal384.3g0g371g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1656g2087kcal182.2g5g149.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 464g1410kcal40.6g256.9g8.8g64.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g239g293kcal17.2g38.4g7.9g166.2g
Leivinjauhe 66g116kcal3.4g25g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g21170kcal1902g857.4g1084.2g462g
Valittu annoskoko6400g10585kcal951g428.7g542.1g231g
Annoskoko puolitettuna3200g5293kcal475.5g214.4g271.1g115.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101