Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 6040g11798kcal1129g0g815.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g160g40kcal0.7g13.5g0.1g0.6g
Pastajuusto valio mustaleima200g819kcal57.9g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g25314kcal2375.2g27g1759g1.2g
Valittu annoskoko6400g12657kcal1187.6g13.5g879.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna3200g6329kcal593.8g6.8g439.8g0.3g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912