Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu2400g984kcal4.8g225.6g2.4g43.2g
Raparperi 1600g539kcal11g88g1.6g22.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2000g7800kcal0g1960g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g18646kcal31.6g4547.2g8g131.2g
Valittu annoskoko6400g9323kcal15.8g2273.6g4g65.6g
Annoskoko puolitettuna3200g4662kcal7.9g1136.8g2g32.8g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970