Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g4820g4579kcal385.6g674.8g33.7g385.6g
Sipuli (kuorittu)469g127kcal6.1g22.5g0.9g8g
Valkosipuli 107g116kcal8.5g17.5g0.6g2.2g
Oliiviöljy 469g4144kcal0g0g468.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g134g27kcal0g8.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka402g329kcal13.7g76.3g4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g18644kcal827.8g1599.6g1015.6g799.6g
Valittu annoskoko6400g9322kcal413.9g799.8g507.8g399.8g
Annoskoko puolitettuna3200g4661kcal207g399.9g253.9g199.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678