Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima300g1170kcal87g0g90g0g
Katkarapu 2000g1368kcal288.8g0g22g0g
Tomaattimurska 2500g735kcal14g132.5g5g47.5g
Hunaja 33g107kcal0.2g26.3g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1250g3125kcal125g537.5g43.8g87.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g13665kcal1039.6g1424.8g373g280.2g
Valittu annoskoko6400g6833kcal519.8g712.4g186.5g140.1g
Annoskoko puolitettuna3200g3416kcal259.9g356.2g93.3g70.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471