Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3126g875kcal18.8g186g6.3g78.1g
Purjosipuli 721g165kcal13.1g17.3g1.4g15.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl156g1375kcal0g0g156.3g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g2405g2982kcal76.9g98.6g252.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g10795kcal217.6g603.8g833g186.4g
Valittu annoskoko6408g5397kcal108.8g301.9g416.5g93.2g
Annoskoko puolitettuna3204g2699kcal54.4g151g208.3g46.6g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015