Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 903g1713kcal244.8g0g81.2g0g
Tonnikala vedessä 903g943kcal202.5g0g13.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1053g442kcal103.2g4.2g1.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g120g77kcal4.2g0.2g30.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1504g842kcal127.9g75.2g3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1203g3129kcal361g24.1g180.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g301g1805kcal72.2g19.9g162.5g0g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]361g1444kcal75.8g0g126.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g21001kcal2389.4g292.6g1196.6g0.6g
Valittu annoskoko6408g10501kcal1194.7g146.3g598.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna3204g5250kcal597.4g73.2g299.2g0.2g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716