Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 555g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 39g344kcal0g0g38.9g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1111g3987kcal88.8g875.1g5.6g18.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g31g76kcal1.8g2.6g6.4g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1388g1499kcal333.2g0g6.9g0g
Pesto rosso203g586kcal8.5g10.5g56.5g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g167g125kcal3.7g24.2g1.5g0g
Findus thai wokkivihannekset1388g347kcal16.7g55.5g6.9g41.6g
Vesi, vesijohtovesi 1388g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g125g135kcal1.5g31.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g14198kcal908.4g1998.2g245.6g121g
Valittu annoskoko6408g7099kcal454.2g999.1g122.8g60.5g
Annoskoko puolitettuna3204g3550kcal227.1g499.6g61.4g30.3g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823