Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen94g33kcal0.2g7.7g0.1g1.4g
Kalaliemikuutio 4.2g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Katkarapu 104g71kcal15g0g1.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%104g89kcal1g4.7g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1283g463kcal36g36.8g18.6g5.8g
Valittu annoskoko641g232kcal18g18.4g9.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna321g116kcal9g9.2g4.7g1.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181