Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g203g243kcal36.5g3.4g9.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g99kcal0.1g0.1g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 135g36kcal4.5g4.2g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g90g306kcal22.5g0g23.4g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g11g39kcal1.8g0g3.4g0g
Lohkoperunat, Rainbow180g234kcal3.6g39.6g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1283g1974kcal139.8g107.2g108g0.6g
Valittu annoskoko641g987kcal69.9g53.6g54g0.3g
Annoskoko puolitettuna321g494kcal35g26.8g27g0.2g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054