Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto32g89kcal6.1g0g7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 129g104kcal2g21.6g0.1g3.9g
Juuriselleri 47g15kcal0.6g2.2g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1282g547kcal20.2g54.6g24.4g12.8g
Valittu annoskoko641g273kcal10.1g27.3g12.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna321g137kcal5.1g13.7g6.1g3.2g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279