Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 744g567kcal14g115.3g1.5g7.4g
Lanttu 613g177kcal6.1g28.2g1.8g11g
Porkkana 473g155kcal2.9g26.3g0.9g12.1g
Purjosipuli 158g36kcal2.9g3.8g0.3g3.3g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 175g59kcal3.6g7.6g0.4g4.5g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Nakki, Atria A-lk kuoreton700g1541kcal78.4g17.5g133.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12824g5289kcal223g403g293.8g79.4g
Valittu annoskoko6412g2644kcal111.5g201.5g146.9g39.7g
Annoskoko puolitettuna3206g1322kcal55.8g100.8g73.5g19.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320