Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3500g1029kcal19.6g185.5g7g66.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%1750g4725kcal297.5g0g402.5g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g28g104kcal3.6g17.4g2g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g315g2835kcal0g0g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12824g18024kcal675.8g511.2g1457.8g167.8g
Valittu annoskoko6412g9012kcal337.9g255.6g728.9g83.9g
Annoskoko puolitettuna3206g4506kcal169g127.8g364.5g42g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650