Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2803g701kcal28g137.3g5.6g70.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1402g2327kcal266.3g0g140.2g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Tomaattimurska Eldorado1367g273kcal16.4g47.8g1.4g19.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g526g1524kcal173.4g6.8g89.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12824g9820kcal976.4g414g474.2g189.2g
Valittu annoskoko6412g4910kcal488.2g207g237.1g94.6g
Annoskoko puolitettuna3206g2455kcal244.1g103.5g118.6g47.3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763