Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu241g99kcal0.5g22.6g0.2g4.3g
Raparperi 161g54kcal1.1g8.8g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g201g782kcal0g196.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g1870kcal3.2g456g0.8g13g
Valittu annoskoko642g935kcal1.6g228g0.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna321g468kcal0.8g114g0.2g3.3g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970