Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 29g20kcal1.5g2.7g0.1g0.9g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 58g21kcal2.7g1.1g0.2g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Pestokastike, yrttikastike 22g107kcal1.8g0.3g10.9g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)131g171kcal23.6g2.9g8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g830kcal62.2g38.4g47.4g9g
Valittu annoskoko642g415kcal31.1g19.2g23.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna321g208kcal15.6g9.6g11.9g2.3g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794