Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g188g105kcal16.9g9.4g0.4g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)86g94kcal2.5g14.1g3g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä73g44kcal0.4g11g0g0.8g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli11g5.6kcal0g1.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä71g43kcal0.4g10.7g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g38g15kcal0g3.7g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker32g124kcal0g30.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g1461kcal68.8g260.8g15.8g5g
Valittu annoskoko642g731kcal34.4g130.4g7.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna321g365kcal17.2g65.2g4g1.3g
Arvot/100g100g114kcal5.4g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813