Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Seiti x-tra94g75kcal15.9g0.9g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.1g8.1kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g9kcal0.6g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g317kcal37.6g32.6g3.6g5.4g
Valittu annoskoko643g159kcal18.8g16.3g1.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna321g79kcal9.4g8.2g0.9g1.4g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448