Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g749g4497kcal157.4g49.5g404.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1199g1505kcal131.9g3.1g108.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1998g5196kcal519.6g30g339.7g0g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g37.8g0g0.5g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli749g525kcal71.2g30g15g0.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g500g550kcal89.9g10g15g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g749g1611kcal187.4g16.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12840g28269kcal2329.6g382.2g1872.4g12.8g
Valittu annoskoko6420g14135kcal1164.8g191.1g936.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna3210g7067kcal582.4g95.6g468.1g3.2g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104