Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)2667g2960kcal578.7g0g69.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 158g1123kcal0.6g0g126.7g0g
Sipulikuutiot rainbow667g67kcal10g10g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g50g49kcal3g8.5g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g433g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1333g533kcal14.7g96g6.7g18.7g
Punaviini 1000g705kcal3.1g2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12840g11757kcal1247.8g381.6g424g65.4g
Valittu annoskoko6420g5879kcal623.9g190.8g212g32.7g
Annoskoko puolitettuna3210g2939kcal312g95.4g106g16.4g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351