Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1120g1534kcal246.4g21.3g67.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu476g600kcal52.4g1.4g42.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Rice Dream, riisimaito1680g790kcal1.7g157.9g16.8g1.7g
Täysjyväriisi. Risella.616g2156kcal43.1g437.4g20.3g37g
Parsakaali, tuore, 257g686g206kcal31.6g13.7g2.1g11g
Punajuuri keitetty, annos 100g686g289kcal0g64.5g0.7g17.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g560g694kcal16.8g143.4g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12852g13596kcal798.6g1733g392.8g152.6g
Valittu annoskoko6426g6798kcal399.3g866.5g196.4g76.3g
Annoskoko puolitettuna3213g3399kcal199.7g433.3g98.2g38.2g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557