Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1280g3494kcal256g12.8g268.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12856g23457kcal2053g700.6g1369.2g65.4g
Valittu annoskoko6428g11728kcal1026.5g350.3g684.6g32.7g
Annoskoko puolitettuna3214g5864kcal513.3g175.2g342.3g16.4g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233