Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g169g130kcal3.9g0.8g12.4g0g
Sipuli 124g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 113g136kcal3.5g5.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g684kcal20.4g39.6g48g5g
Valittu annoskoko644g342kcal10.2g19.8g24g2.5g
Annoskoko puolitettuna322g171kcal5.1g9.9g12g1.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612