Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell226g248kcal51.9g0g4.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g11g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g19g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka75g52kcal3g8.3g0.6g2.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 301g291kcal9.1g59g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g1192kcal128.6g136g12.6g11.6g
Valittu annoskoko644g596kcal64.3g68g6.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna322g298kcal32.2g34g3.2g2.9g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566