Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1998g2777kcal379.5g0g139.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3995g1398kcal40g259.7g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g9272kcal849.4g557.8g401.2g13.6g
Valittu annoskoko6432g4636kcal424.7g278.9g200.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna3216g2318kcal212.4g139.5g100.3g3.4g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413