Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Korppujauho 320g1172kcal33.6g239.7g3.3g17g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Voileipäkinkku,snellman192g196kcal34.6g1.9g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Puolukka 960g373kcal4.2g65.3g4.8g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g18373kcal1498.2g714.6g1031g99g
Valittu annoskoko6432g9186kcal749.1g357.3g515.5g49.5g
Annoskoko puolitettuna3216g4593kcal374.6g178.7g257.8g24.8g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514