Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1029g3394kcal164.6g637.7g20.6g61.7g
Atria kevyt jauheliha2400g4080kcal456g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)38g106kcal3.5g6.8g7.2g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2400g792kcal79.2g117.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 377g538kcal47.1g1.1g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g17922kcal1505.8g1544.6g613.8g130.2g
Valittu annoskoko6432g8961kcal752.9g772.3g306.9g65.1g
Annoskoko puolitettuna3216g4480kcal376.5g386.2g153.5g32.6g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377