Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1831g4184kcal347.9g0g311.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1785g821kcal30.4g142.8g14.3g28.6g
Valkosipuli 229g248kcal18.1g37.3g1.4g4.8g
Vesi916g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1373g4532kcal178.5g879g38.5g116.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g298g83kcal1.8g17.7g0.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g19738kcal1153.4g2153.6g732.2g315g
Valittu annoskoko6432g9869kcal576.7g1076.8g366.1g157.5g
Annoskoko puolitettuna3216g4935kcal288.4g538.4g183.1g78.8g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786