Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1930g2393kcal57.9g644.5g11.6g0g
Sokeri 1093g4438kcal0g1092.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g997g1416kcal124.6g3g102.7g0g
Margariini 80% keskiarvo643g4567kcal1.9g1.3g514.6g0g
Perunajauhot,rainbow1286g4168kcal1.3g1042g1.3g18g
Vehnäjauho puolikarkea 418g1435kcal42.6g292.7g5g14.6g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g37058kcal463.2g6200.2g1270.4g65.8g
Valittu annoskoko6432g18529kcal231.6g3100.1g635.2g32.9g
Annoskoko puolitettuna3216g9264kcal115.8g1550.1g317.6g16.5g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901