Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4188g13424kcal1121.2g0g1002.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]838g2827kcal100.5g0g309.9g0g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia598g898kcal101.7g0g53.8g0g
Juusto, mozzarella 359g936kcal66.8g0g72.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g120g125kcal9.5g19.5g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g37356kcal2881.6g41g2947.4g4.8g
Valittu annoskoko6432g18678kcal1440.8g20.5g1473.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna3216g9339kcal720.4g10.3g736.9g1.2g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588