Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3196g5433kcal639.2g0g319.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)519g1039kcal20.8g181.8g15.6g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.6g2.1g10.6g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1598g2157kcal47.9g62.3g191.8g0g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal54.9g1.3g45g0g
Puolukka 479g186kcal2.1g32.6g2.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g20347kcal1571.8g855.2g1153g46.2g
Valittu annoskoko6432g10174kcal785.9g427.6g576.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna3216g5087kcal393g213.8g288.3g11.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667