Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1383g175kcal15.5g13.5g2.8g13.8g
Tomaatti, tuore1202g244kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Tonnikala öljyssä 1803g3422kcal489.1g0g162.3g0g
Kurkku, tuore721g72kcal4.3g12.2g0.7g5g
Kananmuna, keitetty 1323g1887kcal165.3g4g135.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g11599kcal1362.8g150.8g610g71.2g
Valittu annoskoko6432g5800kcal681.4g75.4g305g35.6g
Annoskoko puolitettuna3216g2900kcal340.7g37.7g152.5g17.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751