Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4216g761kcal23.6g105.4g16.9g29.5g
Paprika keltainen 482g145kcal4.5g24.6g1g9.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g361g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1205g3614kcal44.6g54.2g361.3g1.2g
Oliiviöljy 169g1491kcal0g0g168.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g12217kcal154.8g403g1097g92.8g
Valittu annoskoko6432g6108kcal77.4g201.5g548.5g46.4g
Annoskoko puolitettuna3216g3054kcal38.7g100.8g274.3g23.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716