Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 131g56kcal12.8g0.5g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe22g84kcal0.6g20.3g0g0g
Perunajauhot,rainbow4.4g14kcal0g3.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton33g105kcal7.6g3.4g6.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g594kcal3.5g5.2g61.1g0g
Canderel makeutusjauhe4.4g17kcal0.1g4.1g0g0g
Karviainen 275g110kcal2.4g14.9g1.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1957kcal54g103.8g138.2g19g
Valittu annoskoko644g979kcal27g51.9g69.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna322g489kcal13.5g26g34.6g4.8g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202782