Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g6g0.4g3.7g
Kesäkurpitsa zucchini 193g35kcal1.1g4.8g0.8g1.3g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g16g13kcal0.7g3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Hunaja 5.3g17kcal0g4.2g0g0g
Hunaja 2.5g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g819kcal63.8g44.6g41.2g13.4g
Valittu annoskoko644g410kcal31.9g22.3g20.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna322g205kcal16g11.2g10.3g3.4g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821