Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 267g507kcal72.4g0g24g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)116g99kcal1.2g4.1g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Korppujauho 29g106kcal3g21.7g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 128g182kcal16g0.4g13.1g0g
Tilli, tuore 17g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1844kcal188.6g61.2g91.6g6.8g
Valittu annoskoko644g922kcal94.3g30.6g45.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna322g461kcal47.2g15.3g22.9g1.7g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992