Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 373g1197kcal99.9g0g89.4g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras33g87kcal2.8g16.7g0.3g4.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 107g49kcal3.2g5.2g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g2729kcal214.8g55.2g183.2g12.8g
Valittu annoskoko644g1365kcal107.4g27.6g91.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna322g682kcal53.7g13.8g45.8g3.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347