Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)113g95kcal6.9g18g0.3g5.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 113g154kcal3g27.4g2.6g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1289g996kcal65.4g111.8g30.2g25.6g
Valittu annoskoko645g498kcal32.7g55.9g15.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna322g249kcal16.4g28g7.6g6.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530