Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2000g2780kcal380g0g140g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4000g1400kcal40g260g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g9283kcal850.4g558.4g401.6g13.6g
Valittu annoskoko6440g4642kcal425.2g279.2g200.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna3220g2321kcal212.6g139.6g100.4g3.4g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413