Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Peruna, keskikokoinen 60g560g336kcal8.4g72.9g0.6g5g
Bataatti, kuorittu 560g454kcal8.8g94.3g0.3g16.8g
Rypsiöljy 131g1156kcal0g0g130.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1168g409kcal18.7g80.6g1.2g16.3g
Vesi2335g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g51g128kcal3.1g4.4g10.8g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g747g2578kcal186.8g448.3g16.4g74.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g10632kcal465.8g1500g323.8g265.6g
Valittu annoskoko6440g5316kcal232.9g750g161.9g132.8g
Annoskoko puolitettuna3220g2658kcal116.5g375g81g66.4g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959