Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%400g1120kcal116g10g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g17149kcal1736.8g217.4g1033.6g14g
Valittu annoskoko6440g8574kcal868.4g108.7g516.8g7g
Annoskoko puolitettuna3220g4287kcal434.2g54.4g258.4g3.5g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722